Onafhankelijke vergelijking van vergelijkingssites. Kies de beste.

Contactlenzen vergelijken

Circa 50 soorten contactlenzen vergelijken

Via de vergelijkingssites voor contactlenzen kunt u in totaal zo'n vijftig verschillende soorten contactlenzen met elkaar vergelijken: daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, kleurlenzen en funlenzen, van merken als Bausch & Lomb, Ocular Sciences, Ciba Vision, Johnson & Johnson, Zeiss, Microlens, Cooper Vision en Crazylenses, in pakketten van verschillende hoeveelheden.

Er is echter nog geen ultieme vergelijkingssite voor contactlenzen beschikbaar.

Handigste zoekstrategie voor voordelige contactlenzen

Als u op zoek bent naar aanbiedingen van uw favoriete merk contactlenzen, kunt u het beste eerst El Cheapo.nl gebruiken, en daarna voor de zekerheid op de site LensExpress checken of daar wellicht een nog voordeliger aanbieding is te vinden.

Beoordeling van de sites om contactlenzen te vergelijken

El Cheapo.nl geeft een vergelijking van de aanbiedingen van zowel Lenzenpost.nl als Lowlens.nl en is daarmee de vergelijkingssite met het meeste aanbod. Handig is dat El Cheapo in het overzicht van lenzenpakketten ook de prijs per paar aangeeft; dat maakt vergelijken op prijs nog beter mogelijk. Erg onhandig is dat El Cheapo niet direct doorklikt naar een product op Lenzenpost.nl; u moet dat dan op die site eerst weer zelf opzoeken.

De site Lenzenvergelijking.nl ziet er mooi uit en biedt ook informatie over de producten. Ook staan er foto's van de aangeboden pakketten contactlenzen en kunt u doorklikken naar productinformatie. Opvallend is wel dat feitelijk bij alle merken de winkel LensExpress als goedkoopste uit de bus komt rollen. Lenzenvergelijking.nl biedt geen volledig aanbod. Ook komt het bij Lenzenvergelijking.nl bij een aantal pakketten lenzen voor dat u ze wel kunt selecteren voor vergelijking, maar dat er om een of andere reden vervolgens geen vergelijking plaatsvindt.

Vergelijk.nl biedt min of meer dezelfde informatie als El Cheapo, maar is aanmerkelijk gebruiksonvriendelijker en onoverzichtelijker. Zo is het bij Vergelijk.nl onhandig dat u de resultaten niet op één pagina gepresenteerd krijgt. De sorteerfunctie is minimaal. Bovendien biedt Vergelijk.nl geen overzicht van het aantal paar contactlenzen per verpakking.

De beste sites om contactlenzen te vergelijken

APIG
1El Cheapo.nl++++-+-
2Lenzenvergelijking.nl-+-+-+
3Vergelijk.nl+++---

A = Aanbod
P = Laagste prijs
S = Sorteer- en zoekmogelijkheden
G = Gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid van de site