Onafhankelijke vergelijking van vergelijkingssites. Kies de beste.

Inktcartridges vergelijken

Zeer veel online aanbieders van inktcartridges

Een bezitter van een printer zal al gauw ook een behorende computer met internetaansluiting hebben. Het is dus niet verbazingwekkend dat er op het internet vele tientallen online-winkels zijn te vinden waar u inktcartridges of toners kunt aanschaffen. En zo zijn er ook weer een handjevol vergelijkingssites waarmee u de online-aanbieders van merken als Canon, Epson, HP en Lexmark met elkaar kunt vergelijken.

Belangrijkste eisen voor vergelijkingssites van inktcartridges

Een goede vergelijkingssite voor inktcartridges moet in de eerste plaats een voldoende aantal online-aanbieders in zijn vergelijkingsbestand hebben.

Omdat inktcartridges in vele soorten en maten komen, is het bovendien belangrijk dat een vergelijkingssite de zoekresultaten overzichtelijk presenteert en goede zoek - en sorteermogelijkheden kent.

Tot slot moet de site informatief zijn, met name waar het gaat over prijzen. Zo is het essentieel dat de site niet alleen per aanbieder de actuele prijs aangeeft (inclusief en exclusief BTW), maar u ook informeert over de portokosten of bezorgkosten die de online-winkel u in rekening brengt.

Advies: Gebruik meerdere vergelijkingssites voordat u een keuze maakt

Er is nog geen enkele site die optimaal aan alle eisen voldoet. Het is dus verstandig om meerdere sites te proberen. Snakewool heeft in de tabel hiernaast de beste voor u op een rijtje gezet.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de beoordeling van de diverse sites.

De beste sites voor het vergelijken van inktcartridges

A = Aanbod
S = Sorteer- en zoekmogelijkheden
I = Informatief
G = Gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid van de site